Share
İlginç bir rüya
Question
İlginç bir rüya

Merhaba , rüyamda babam ile birlikte tropikal bir yerdeyiz. Küçük küçük dağlar , süslü ağaçşlar var etrafta ve tekne gibi birşeyin içinde yol alırken önümüzden bir kaç Fil topluluğu ve bir kaç tane Beyaz Kaplan geçtiğini gördüm. Ben en öndeyim babam arkamda oturuyor. Elimde cep telefonu ile o anı videoya çekmeye çalışıyorum ve hatta Baba sessiz olda video çekiyorum diyorum. Bu rüyayı tabirciler yorumlayabilir mi ? Teşekkürler
BENZER KONULAR:
Answers ( 9 )
Rüya, görmek anlamında olan “rü’yet” kelimesinden türemiştir. Kısaca Rüya, uykuda görülen ve yaşanan şeyler demektir. Bazen günlük hayatta yaşamış olduğumuz bir takım olayları rüyamızda görebiliriz. Bu durumda sizin rüyanızda inşallah hayırdır. En doğrusunu Yüce olan Allah bilir.
Rüyada sakallarımda pirinç taneleri
rüyamda sakallarımın pirinç ( çeltik olan yani ) olduğunu görüyorum. sakallarımı sıvazlamak istediğimde pirinç taneleri tıkır tıkır önümde ki masanın üzerine düşüyor. tekrar sıvazladığımda tekrar tıkır tıkır düştüğünü görüyorum.
İlginç rüya
Ben genelde korkutuldugum için basucuma yasin ve annemin aldığı cevseni koyarım neyse koydum. Rüyamın içerisinde uyuduğumu goruyorum bas ucumdaki yasin ve cevhen gogsumde sarilarak uyuyorum uyaniyorum birden yasini gogsumdrn annem de yerde halinin uzerinde uzerinde hicbirsey yok yerdede hicbirsey yok oylece uyuyor sonra yasini alip basucuna cevsenide boynuma takiyorum ve yatıyorum. O sırada kollarımdan biri tutuyor götürmeye calisiyor sanki ama bilmiyorum bağırıyorum derken dua okumaya basladim sıçrayarak uyandım
Selamın Aleyküm Rüyam da şuan da işlettigim kendi marketim var. bunun kapisin da eczane yazıyor bu eczane yazısını kırıp duvarla market kapısı yapıyordum ve yerin altına bir kaç kişi de bana yardım ediyor çok dar bir yerden inip taş tasiyorduk yer altına büyük taşlar. insanlar bizi izliyor ve seviniyordu bir anlam verir misiniz Allah rızası için yorumlarmisiniz
ETKİLEYEN BİR RÜYA
Rüyamda biseyden kaçıyoruz neyden olduğunu hatırlamıyorum ben kırmızı pembe gibi bir masanın altına giriyorum sürünerek. sonra birinin daha girmesi gerekiyor. Konuşmadığım, birbirimize kırgın olduğumuz sevgilisi olan eskiden konuştuğum bir erkek giriyo o girdikten sonra kırmızı bir çadır oluyor masanın altı. gülümsüyo gözlerimin içine bakarak mutluydu sonra aslında benim yüzümden başka biriyle sevgili olduğunu söylüyo duvarlara benim adım kalp onun adını yazıcam hepsine diyo sevgilin var mı diye sorduğumda cevap vermedi tavana baktı sevgilisi olduğunu biliyorum ama ayrıldılar mi diye sormaya çalıştım ama cevap alamadım sonra çadır genisliyo başka arkadaşlarımız da oluyo ama ben onu affedemiyorum bişey eksik gibi geliyo rüyam böyleydi lütfen çok acil yorumlayın!!!!!