Banyodan sonra yapışkan sıvı gelmesi

Bildir
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Bildir
İptal

Her duştan sonra sıvı gelmesi

Hocam merhaba her banyodan çıktığımda 1-2 damlalık yapışkan bir sıvı gelmeye başladı son 1 aydır. Nedenini bilmiyorum, ama temizlenmek için sürekli banyoya gir çık yapmaktan çok bunaldım. Muhtemelen gelen şey mezi ya da vedi, ama inanın kendi kendine geliyor herhangi bir cinsel düşünce asla yok. Psikolojik olduğunu düşünüyorum, çünkü bununla beraber temizlik takıntımda arttı. Sizce ne yapmalıyım? Gelen sıvı nasıl engellenir acaba…

 

BENZER KONULAR:

Answers ( 1 )

    1
    2021-09-27T14:59:59+03:00

    Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

    Bildir
    İptal

    Banyodan gelen bir iki damlalık yapışkan sıvı meni olamaz. Çünkü meni geldiği zaman bir iki damla olarak gelmez. Meni çıkarken adeta bir tazyikle çıkar ve bir iki damla değil de; bir avuç içi kadar çıkar meni. Muhtemelen gelen akıntı mezi olabilir. Mezi gelmesi durumunda kişi cünüp olmamakla beraber abdestli ise abdesti bozulur ve iç çamaşırında leke oluşmuş ise bu iç çamaşırını değiştirmesi gerekmektedir.

  1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

    Bildir
    İptal

    Banyodan çıktıktan sonra yapışkan bir sıvı gelmesini önlemek için cinsel ilişkiden sonra mutlaka yürüyün ve idrar yapın.

  2. komutan
    0
    2023-07-03T14:09:56+03:00

    Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

    Bildir
    İptal

    Banyo sonrası yapışkan bir sıvının gelmesi durumu, genellikle cinsel uyarılma sonucu oluşan meni veya cinsel sıvıdır. Bu durum, cinsel organların uyarılması veya cinsel düşünceler sonucunda meydana gelebilir.

    Cinsel uyarılma veya cinsel düşünceler, vücutta fizyolojik tepkileri tetikleyebilir ve cinsel sıvı salgılanmasına yol açabilir. Bu durum, erkeklerde özellikle cinsel organlardan meni gelmesi olarak ortaya çıkabilir.

    Eğer bu durum banyo sonrasında veya herhangi bir zamanda meydana geliyorsa, normal fizyolojik bir tepki olabilir. Ancak sürekli ve aşırı bir şekilde meydana geliyorsa veya başka belirtilerle birlikte ise, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

    Doktorunuz, detaylı bir değerlendirme yaparak durumu daha iyi anlayabilir ve gerektiğinde uygun tedavi veya yönlendirme sağlayabilir.

    En iyi cevap

Cevapla