Share
Ben cinle evlenmek istiyorum
Question
Ben cinle evlenmek istiyorum

Ben erkek cinle evlenmek istiyorum yada arkadaş olmak istiyorum farketmez benim için yöntemi nedir acaba yaza bilir misiniz kafir olsada olur
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Answers ( 1 )
İnsan için Allah insanı var etmiştir. İnsan cinle evlenmeyi istememelidir. Sizlerden ricam elinize bir Kur’an-ı Kerim meali alıp cin suresinin mralini baştan sona kadar okumanızdır. Eminim sorularınıza cevap bulacaksınız.
Cin süresini baştan sona biliyorum zaten onları nasıl evlenebilirim yada arkadaş olabilirim
Sormuş olduğunuz sorunuza cevap vermiştim. Allah insan için insanı var etmiştir. Cinlerle beraber olmak aklın alacağı, tefekkür edeceği bir durum değildir. Bunun için herhangi bir dua gibi bir şey istiyor iseniz böyle bir şey ne Kur’an’da ne de Rasulullah (sav)’in sünnetinde vardır.