Kayıt Ol

Oturum aç

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen e-mail adresinizi giriniz. Bir bağlantı alacaksınız ve e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturacaksınız.

Cin büyü

Bildir
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Bildir
İptal

Cinler için büyü

Selamun aleykum bende galiba cin var heşr suresinin son 3ayetini okuyub ele üflüyorsun ve tüm bedenive mes ediyorsun ozaman buyu bozulmuş olur inşAllah sadece ben korkuyorum edep yerlerine surtmekden bu edepsizlikmi yoksa haramı, ben bildiyim kadarıyla tüm bedene sürtmek gerekir sadece günah işlemekden korkuyorum kuranı açdım ne cıkarsa onu okumalısın bana cinler hakında cıktı ve bedenimde terpentiler var ağrılar veriyordu okudum zaman bir anlık okumak istemiyordum filan boyle şeyler oldu bana tıp şizofreniya tehşisi koydu ama ağrı sebebiyle hareket sebebiyle çok şüpe eder oldum yardım ederseniz sevinirim Allah razı olsun

Cevap:

Vesveseye kapılmışsınız. Vesvese şeytandandır. Şeytanın tuzağı olan vesveseden kurtulmanın tek yolu vesveseye iti,bar etmemektir. Günlük düzenli İhlas, felak ve nas sürelerini okuyunuz.

Benzer Konular:

Answer ( 1 )

    0
    2023-04-07T14:06:03+03:00

    Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

    Bildir
    İptal

    İnsanın müslüman cinleri aracı tutup büyü bozması ve onlara hükmetmesinin Allah katında günahı ?

    Değerli Hocam :
    Evlenmek istediğim kişi bana kendisi ve abisinin ve arkadaşlarının Allah rızası için müslüman cinlerle birlikte büyü bozduğunu, veyahut abisinin ötealeme geçip orda Allah rızası için gayrimüslim cinlerle savaş edip Han olma gayesi olduğunu , ona ve arkadaşlarına koruma cinleri atadığını ama korumayı bırakırlarsa eşim olacak kişiyi ve arkadaşlarının rahatsızlanabileceğini söyledi. kendi ve arkadaşlarının da abisinin dünyada bu büyü bozma hastalık iyileştirme özelliklerini görüp abisini rehber edinip onlarında ötealemde sözde islam adına asker olmak istediklerini söyledi ve bunun için bir düzen icra ettiklerini ilerde yaşayacağımız evin de şehirden biraz uzak bir tarlada cinlerle de enerji alışverişi yapabilecekleri bir konumda sadece bu arkadasları ile yaşayacağımızı söyledi. Şuan bu işler için İslami olarak ilerlemeye çalışıyorlar. Ve allah elinizden bir sey gelirse kötülerle mücadele edin demesine sığınıyorlar. Bunu kabul edip etmediği mi sordu. Lakin ben bu işte Allahın rızası için yaptıklarını söyleselerde müslüman bile olsalar cinleri aracı tutmaları ve allahın koydugu perde düzenini aşmalarının doğru olmadığını söyledim. Sizce bu yaptıkları günah mıdır? Ayetlerde tam bir cevap bulamadım . Bu cinler müslüman dahi olsa dengeyi bozmaları ve iyi cinler ile bağ kurup bu işlere girişmeleri doğru mudur ?

Cevapla