Ruyada yüze yapışan böcekler

Bildir
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Bildir
İptal

Rüya da yüze yapışan böcekler

Merhabalar ruyada yüze yapışan bocekler ve yavru sinekler ne demek

ruyada yüzüme yapışan yavru böcek ve yavru sinekler vardı.  Bu ne anlama gelir?

Ruyada yüzüme yapışan minik sinekler ve küçük bocekler vardı.  Tanıdığım birisi krem verdi ve yüzüme onu sürünce yüzümden gittiler. Bunun anlamı nedir hocam?

Cevap:

RÜYADA BÖCEK VE SİNEK GÖRMENİN GENEL TABİRİ

RÜYADA BÖCEK: Rüyada böcek görmek hayırlıdır. Rüyada elinde veya vücudunun herhangi bir yerinde bir böcek dolaştığını görmek, yakın bir zamanda hayırlı bir haber alacağına; bir böcek tarafından ısırıldığını görmek, hasta olacağına, böceği öldürdüğünü görmek, işlerinin başkaları tarafından elinden alınacağına işarettir.

RÜYADA SİNEK: Sinek görmek zayıf fakat insanı rahatsız edici bir düşmandır. Bir rivayete göre, zayıf ve inatçı bir insandır. Rüyada boğazına bir sinek kaçtığını gören, bu gibi insanlarla konuşarak onlardan çok az bir menfaat görür. Bazı yorumculara göre, sinek, faydasız insanla tabir olunur. Çok sinek görmek sinir bozucu bir şeydir. Rüyasında ağzına, gözüne, burnuna sinek girdiğini gören, ahlâk düşkünü bir adamdan biraz faydalanır. Kulağına sinek kaçtığını gören, kötü bir insanın aleyhinde söylediği bir sözü duyarak üzülür.

Benzer Konular:

Cevapla